Bolesti hlavičky nártní kosti pod malíčkem

Dobrý den, už delší dobu mám ostré bolesti hlavičky nártní kosti pod malíčkem na levé noze, hlavně při chůzi nebo při postavení se na špičky. Vždy se potom musím zapřít o levou stranu chodidla, aby tam něco znovu přeskočilo zpátky, jenže nevím, co to vlastně přeskakuje. Poté to vždy přejde do mravenčení. Děje se to v každé obuvi, i jen tak na boso. Zatím jsem nevyhledávala žádnou odbornou pomoc, jelikož jsem si myslela že to přejde, ale pořád nic. Je třeba tedy na ortopedii zajít, nebo to časem odezní samo? Děkuji moc za odpověď, Daniela

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Doporučuji ortopedické vyšetření , můžete mít nestabilitu lýtkových šlach a tento stav se pak obvykle zhoršuje

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x