Bolesti hlavy

Dobrý den, beru asi rok Citalopram dvacítku, jednu tabletu ráno a před týdnem jsem ho vysadila. Nyní mám hrozné bolesti hlavy dnes šestý den... Myslíte, že by to mohlo být tím, že jsem vysadila Citalopram????Děkuji za odpověď..

Odpověď odborníka:

Antidepresiva, zvláště při dlouhodobém užívání, by se nikdy neměla vysazovat náhle ze dne na den. Vaše bolesti hlavy by mohly skutečně být nežádoucí příznak tohoto náhlého vysazení. Navštivte svého psychiatra a poraďte se s ním o dalším postupu ( postupné vysazování nebo změna preparátu).

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x