Bolesti kloubů.

Dobrý den. Asi 2 roky mě trápí putovní krátkodobé, ale velmi intenzivní bolesti kloubů, provázené otokem příslušného místa. Po 2 až 3 dnech bolest i otok pomine a za pár dnů se totéž objeví na jiné části těla. Vyšetření na artritidu (rentgen, krev) bylo negativní. Je to velmi omezující, neboť bolest a otok mi vždy znemožní pohyb příslušné části. Děkuji za odpověď. S pozdravem Marie Kovaříková

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučoval bych znovu vyšetření na zánětlivé markery artitidy a kompletní ortopedické a revmatologické vyšetření. Může se totiž jednat o nějakou z mnoha forem artritických onemocnění. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: