Bolesti kolem klíční kosti.

Dobrý den,asik před dvěma dny jsem si na levé klíční kosti nahmatala hrču,bolest je jako by topu ostra že to vystřelije až do konečku prst,předem děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Vyšetření klinické na chirurgické ambulanci a rtg snímek je nezbytný. Podle nálezu léčba. Patrně se jedná o nediskokovanou zlomeninu klíčku. Více dle rtg nálezu.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: