Bolesti kolena

ešte by som sa rád spýtal či to bude mať nejaké následky pretože som futbalista a doktor mi povedal že ak to bude len meniskus tak za 2 týždne trénujem naplno,ale ak bude odretá aj chrupavka tak to môže trvať dlhšie...Ďakujem

Odpověď odborníka:

Zátěž kolena po částečném odstraněním menisku je možná ihned v prvním týdnu po operaci. Fotbal je pro koleno nejnáročnější sport, taklže zátěž kolena pro fotbal bych doporučil po 4 týdnech a naplno po 6 týýdnech od artroskopie.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: