Bolesti kolene po operaci menisku

Hezký večer.Mám problém ohledně bolesti kolene.V lednu mi operovali meniskus,kde zjistili,že mám poškození chrupavky 4 stupně.Následovaly opakované rehabilitace,poté 5 injekcí Hyalganu,další rehabilitace.Noha mne bolí stále více.Před 14 dny mne poslal ortoped znovu na RTG,ale prý podle snímku jsem práce schopná s mnoha omezeními.Dostala jsem do kolene injekci od bolesti,léky Dona s tím,že bolest pomine a další kontrola až v lednu.Ovšem opak je pravdou.Při chůzi mi začalo v koleni křupat nebo mne v koleni silně bodne.Koleno mne pobolívá už i v klidu...Nevím co s tím dělat,na koho se obrátit a čeho se dožadovat.Připadám si ve svých 44 letech jako simulant.Prosím,poraďte mi,jsem už bezradná.Děkuji moc za radu.Jana

Odpověď odborníka:

Podle postupu léčby se u vás jedná o nastupující artrosu kolena. Artrosa přináší řadu potíží, bolest, omezení hybnosti. Jistě vám nejlépe poradí váš ortoped, který vás zná a viděl váš snímek a koleno. Mohu vás upozornit na metodu, která by patrně byla pro vás vhodná, metoda ACP , aplikace vlastní krve obohacené o vlastní destičky krevní, která se aplikuje do kolenního kloubu. Tato metoda má příznivé účinky právě na počínající artrosy. Metodu, ale zatím negradí pojišťovny. Obraťte se s touto otázkou na vašeho ortopeda.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: