Bolesti ldk

Dobrý den, již 2 roky mám bolest LDK, brní mě noha, stahuje se mi lýtko, mám křeče jen do lýtka a to většinou když sedím nebo ležím. V noci na levé straně vůbec nemohu spát a pokud spím na pravé straně musím mít mezi koleny polštářek jinak bych bolestí nevydržela ležet. Již jsem si prošla vyšetření: magnetická rezonance, SEP,VEP, MEP, EMG, rentgen, kompletní krevní testy, rehabilitace, veškeré výsledky dopadly dobře, jen v krevních testech nedopadla dobře jistá bakterie, na kterou jsem dostala antibiotika, po 3 týdnech a dobrání antibiotik mne noha brnět přestala ale bolest v lýtku nepřestává, stále mám občasnou křeč. Obvodní lékař mi provedl vyšetření pro vyloučení trombózy tak, že mi dal prsty na palce u nohou a já měla tlačit prsty lehce nahoru a dolů proti lékařovo rukám, prý toto vyšetření stačí. Tak se ptám opravdu takto lze vyloučit trombózu nebo neprůchodnost žil? Nebo je nutné se dostavit na sono či ultrazvuk? Můj obvodní lékař tvrdí, že je to zbytečné. Pokud by se potvrdilo, že jsem i z tohoto pohledu v pořádku nenapadá Vás diagnóza proč mne stále lýtko bolí? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Trombosa se dá 100% vyloučit jen na základě ultrazvukového vyšetření, takže by bylo asi vhodné je udělat. Zkustě dlouhodobě užívat vyšší dávky magnesia.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: