Bolesti lokte

Po pádu na loket , po několika dnech bolest ustoupila . Zhruba po 14 dnech se mi v lokti objevila boule a v ní nějaká tekutina . Otok je nebolestivý , leč nepříjemný . Lze tekutinu vstřebat , třeba pomocí zábalů ,či mastí ?

Odpověď odborníka:

Pokud se objevuje otok a tekutina, pravděpodobně se jedná o výpotek. Mohl by to být ale také hemoragický výpotek (s krví) apod. Vhodná by byla návštěva ortopeda, který Vám loket vypunktuje, pokud bude nutné. Pravděpodobně se otok sám dobře nevstřebá, zvlášťě pokud se otok zvětšuje a pne kůži. Hezký den a brzké uzdravení. S pozdravem Šrámková.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: