Bolesti lýtek

3 měsícejsem v PN mám bolesti lýtek,nestoupnu si na špičky nohou. Vyšetření na ortopedii-vizuelní + cévní-ultrazvuk žil negativní. Zároveň všechny testy z krve a lumbálni punkce na borelie,bílkoviny,krevní obraz, revma, Bechtěrev,EMG, MR na páteř- vše vpořádku. Prosím o radu co by mohlo být příčinou mých problémů. Děkuji

Odpověď odborníka:

Bez klinického vyšetření lze jen těžko odpovědět. Měl jste provedena snad všechna vyšetření, která lze provést, Otázkou je, zda nestoupnete na špičky pro slabost či bolest. Bolesti svalů mohou působit i léky na cholesterol, pokud je berete. JInak nezbývá než rehabilitovat, brát B vitamíny a s odstupem zopakovat EMG a event. i další vyšetření.

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x