Bolesti lýtka

Dobrý den mám dotaz, jsem 3 měsíce po porodu plně kojím lékař mi předepsal antikoncepci pro kojící matky. Již tři dny mám bolesti v lýtku ne příliš velké spíše nepříjemný pocit jako po namožení na dotek žádná ostrá bolest. Před dvěma lety jsem měla trombozu v té samé noze po úrazu. Může se znovu jednat o trombozu? Děkuji za odpověď Snolíková

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Andreo, trombozu v zásadě nelze vyloučit, zvlášť když je bolest pouze v jedné noze - raději zajděte k lékaři, může to být i vážné.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: