Bolesti měkkého patra (pnutí) až k hrudi

Prosím o radu, co mám dělat, neboť výše popsaný problém trvá již dva roky, jsem posílána na různá odborná vyšetření - gastroskopie, bronchskopie, laryngoskopie, epifaryngoskopie, rentgeny plic, páteře, hlavy, polykací test, zátěžový srdeční test atd. včetně magnetické rezonance krční a hrudní páteře. Nález na hrudní páteři je následující: v segm Th2/Th3 je drobný dorsální osteofyt. Je možné, že můj problém způsobuje tento výrůstek? Lékaři včetně neurologa to vylučují. Dostala jsem lék neurontin. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud se nepodařilo Váš problém objasnit všemi vyjmenovanými vyšetřeními, je bohužel velmi málo pravděpodobné, že Vám jej pomůže vyřešit internetová poradna, bez bližšího vyšetření a znalosti dalších podrobností. To, že osteofyt způsobuje uvedené obtíže je velmi málo pravděpodobné. Doporučuji poradit se i s psychiatrem, Vaše obtíže by mohly souviset i s psychikou a psychoterapie by zde mohla být prospěšná.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: