Bolesti předloktí

Když mi po rozborech krve řekl obvodní lékař, že v těle nemám zánět, můžu se spolehnout, že nemám zánět šlach, který mi diagnostikoval ortoped?

Odpověď odborníka:

Ne to ne. Zánět pochev šlachocých může být nevýrazný tak, že se nemusí projevit na celkových změnách krve , které se vykazují jako ukazatelé zán ětu. I tak je to ale dobrá zpráva. I drobné změny, o kterých lékař asi mluvil, mohou ale potíže vyvolávat. O to lépe by ale měla postupovat jejich léčba. V těchto případech je ale nutná trpělivost.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: