Bolesti při sexu

Dobrý den, před 4mi měsici jsem porodila a od té doby mám bolesti při sexu. Ze začátku jsem myslela že je to tím porodem, ale nevěděla jsem že to bude trvat tak dlouho. V šestinedělí jsme spolu nespali, takže že by se mi to špatně zahojilo mi nepřijde. Byla jsem i v šestinedělí v nemocnici kvůli vyskokým horečkám a dělali mi kompletní vyšetření a vše bylo v pořádku. Jak před porodem tak i po porodu, cca 2roky trpím na výtoky a nemůžu se toho zbavit. Pořád jsem chodila k Dr. pořád mi dávala nějaký léky a nikdy nic nezabralo. Pokaždý mám jiné výtoky, jednou bílé, podruhé takové nahnědlé. Před porodem jsem asi třičtvrtě roku měla problémy, kvasinky, kondylomata, cystu, záněty atd.. Bojím se aby to nepokračovalo dál. Už je to dlouhé a ničí mi to i sexuální život. Je v tom asi více problému, ale už si nevím rady. Moje máma měla též jako mladá problémy, lékaři jí řikali že nemůže mít ani děti a má dvě, trpěla často na cysty, bolesti atd. Musela nakonec asi před 3-4lety na odstranění vaječníku a má klid.bojím se abych nemusela taky, abych se toho zbavila. Děkuji předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

Jak to popisujete bolest by mohla být způsobena zánětem pochvy,který se projevuje výtokem,ten je nutno vyléčit, tedy udělat kultivaci a MOP a dále cíleně postupovat podle výsledku,záněty vaječníků 4 měsíce po porodu nebývají a cysta by byla vidět na ultrazvuku. V první řadě tedy absolvujte laboratorní vyšetření zánětlivých parametrů a uvidíte příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x