Bolesti priťahovača bedrového kĺbu

Dobrý deň , pred nedávnom som opisoval svoj problém na tejto stránke http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/bolest-triesla-108034 podľa opisu mi bolo povedané že sa jedná o bolesti priťahovača bedrového kĺbu .. Chcel by som sa vás opýtať či je to zdĺhavý proces liečby alebo ako by sa dala liečba urýchliť, pretože som objednaný až na koniec mája na magneticku rezonanciu . Lekár mi do papierov napisal že vyšetriť ľavé trieslo , teda znamená to že budú vidieť aj tento priťahovač bedrového klbu ? za akékoľvek imformácie vám ďakujem veľmi mi pomôžu . Pekný deň !

Odpověď odborníka:

Dobrý den Jakube ,bez objektivního vyšetření je obtížné správně rehabilitovat, pokud je termín na vyšetření magnetickou rezonancí daleko ,možná by dříve mohlo proběhnout Ultrazvukové vyšetření,které může v dg pomoci. Na vyšetření NMR by se měly zobrazit i úpony svalů- Hezký den i Vám

prim. MUDr. Jaroslav Pišvejc
prim. MUDr. Jaroslav Pišvejc

Specializace: Rehabilitace a fyzikální medicína
Pracoviště: Lázeňský hotel MONTI SPA, Františkovy Lázně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: