Bolesti prsou před menstruací

Dobrý den, přemýšlím, jak se zeptat a nepsat zdlouhavě...Celý život mě provází bolest prsou před MS (cca 10 dní), bolesti v kříži při MS a posléze dost bolestivá ovulace....z čehož plyne, že neberu HA. Po dětech se přidal premenstruační syndrom. Hormony se mnou zkrátka cloumají, jak se jim chce. Bolest prsou byla vždy znamením, že přijde menses, ale teď najednou po 2x nic! Ani zvětšení, ani bolest a MS přišla normálně. Paní doktorka mi dnes řekla, že mi prostě klesají hladiny hormonů, víc nic. Přijde mi to celkem brzy v 35 letech. Mám se chystat na přechod??? Předem moc děkuji za odpověď :-)

Odpověď odborníka:

Takhle bych se vyjádřil,kdybych viděl výsledky vašich hormonálních hladin a nebyly normální, v 36 letech máte normální nebolestivou menses takže bych to spíše nazval ideální stavem hormonální rovnováhy. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rakovina hrozí téměř každému, která je nejhorší?
Články: Rakovina hrozí téměř každému, která je nejhorší?
Jenom v Evropě se každý rok...
Revmatismus
Články: Revmatismus
Revmatické nemoci jsou...
Nenechte onemocnění jícnu rozvinout až k nádoru
Články: Nenechte onemocnění jícnu rozvinout až k nádoru
Nejčastější onemocnění...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x