Bolesti ramene a nohy

DOBRÝ DEN PANE DOKTORE,MÁM DOTAZ.JSEM 4 ROKY PO DISKEKTOMII C5-C6-C7,CHEILEKTOMIE,DEKOMPRESE,TRIKORTIKÁLNÍ ŠTĚP.NINÍ MRI C PPÁTEŘE:PROTRUZE C4,C5 NA INSTRUMENNTACÍ KDE STENOZA.MÁM POCIT TLAKU DO HHK-PRSTŮ BOLESTV RAMENI, BUZANÍ V SPÁNKU NUTNO HLEDAT POLOHOVÁNÍ HHKPRO ÚLEVU OD BOLESTI.TAKY PŘETRVÁVÁ BOLEST PRAVÉ NOHY .DEKUJI ZA POSOUZENÍ A RADU .DICK.POZNATEK.NA SRPEN JSEM OBJEDNÁN NA KONZULTACI K PROF. ŠTULÍK PROHA MOTOL.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Tento nález po operaci je častý došlo k poškození páteře v sousedním úseku vedle operovaného. Pomůže Vám profesor Štulík, do té doby je vhodné podávání léků např. ve formě infusí. Rehabilitace zde nemá velký význam.

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: