Bolesti srdce

Dobrý den, byla jsem na operaci a při operaci zjistili že mám bigeminii. Byla jsem s tím u kardiologa a při vyšetření nic nezjistil. Jsem tam objednaná na březen, ale nevím jestli tam nemám zajít dříve, protože poslední dobou mám bolesti při dýchání při chůzi i v klidu, píchání a bušení srdce. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud máte dušnost při chůzi a bolesti na hrudi, bude lepší vyšetření u kardiologa dříve. Provede se vyšetření a rozhodne o dalším postupu.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zase horečka? Zbavte se jí pomocí homeopatik
Články: Zase horečka? Zbavte se jí pomocí homeopatik
Horečka není nemoc, ale...
Alkohol a chřipka
Články: Alkohol a chřipka
Tradiční "chlapské" rady...
I lidé malého vzrůstu mohou dělat vysněné povolání
Články: I lidé malého vzrůstu mohou dělat vysněné povolání
Lidé s menším vzrůstem sice...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Jak jste na tom s hořčíkem?
Články: Jak jste na tom s hořčíkem?
Trápí vás problémy se zády...
5 tipů pro zdravé uši bez infekce
Články: 5 tipů pro zdravé uši bez infekce
Máte-li propíchnuté uši...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x