Bolesti svalů a kloubů - může to být psychika při čekání na výsledky testu hiv?

Dobrý den. Před dvěma týdny jsem absolvovala HIV test, který mi vyšel negativní, ale od té doby mě trápí neustálé bolesti svalů na levé ruce (kde mi byla krev odebrána) a také bolesti kloubů, nejvíce na rukou. Občas mě svědí pokožka, vždy však na jiných místech a bez znatelné vyrážky. Navíc se dostavil váhový úbytek (3 kg), který u mě není obvyklý, přestože se mi břicho zvětšilo. Může to být spojeno jen s nervy, které jsem v době, kdy jsem čekala na výsledek měla, nebo je to jiného charakteru? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nemyslím si, že by Vaše problémy souvisely s odběrem či s psychickým vypětím. Doporučuji Vám navštívit lékaře, který Vás vyšetří a eventuálně doporučí další kroky, např. konzultaci revmatologa. Zdravím a přeji brzké uzdravení.

MUDr. Lea Blahníková
MUDr. Lea Blahníková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Obvodní lékař, Vidnava

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Anémie neboli chudokrevnost
Články: Anémie neboli chudokrevnost
V lidském těle dospělého...
RTG snímek plic
Články: RTG snímek plic
RTG snímek plic je jedním z...
Když plíce potřebují pomoc
Články: Když plíce potřebují pomoc
U rakoviny plic je časné...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Články: Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Z bezvědomí vás vytrhne...
EMG
Články: EMG
Elektromyografie (EMG) je...
Vitamíny v těhotenství pomáhají rostoucímu miminku
Články: Vitamíny v těhotenství pomáhají rostoucímu miminku
Zdravá strava je nejlepší...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: