Bolesti svalu (možná kloubu)

Dobrý den měl jsem pohlavní styk s osobou která by mohla mít HIV a ruzné jiné pohlavní choroby už je to přes měsíc byl jsem na kožnim a venerologii udělali mi testy na HIV, syfilis a výtěr z močové trubice ...našly mi zlatého stafylokoka, nevím dza li to může způsobovat on a mam jít k doktorovy pro antibiotika, krevní testy se budou opakovat, pan doktor mi řekl že HIV to není že primoinfekce se chová jinak, už 3 týdny mě pobolívají svaly nejvic svaly na nohou lýtka , sehna, jedna se o impulizivní bolest ( preskakuje to ruzne na levou pravou nohu, když sedím i když stojim, nekdy to skoci do ruky, mohl by to být příznaky nějaké pohlavní nemoci ? třeba syfilisu ? Jinak po styku jsem měl druhy den na penisu červene pupínky vše se sklidnilo po aplikovaní masti bepanthen -- bohužel zda se mi že ho mam vic citlivy , při mastrubaci na sucho nepoužívam žadny gel mi pupínky zase trošku vyskačou. žalud si mažu Pimafucortem. Prosim o rychlou odpověd ,Děkuji

Odpověď odborníka:

Domnívám se, že vaše svalové obtíže nejsou projevem žádné pohlavní choroby, pokud spontánně neustoupí, navštivte neurologa. Obtíže na žaludu jsou jen projevem podráždění, případně mírné kvasinkové infekce.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: