Bolesti třísel

Chtěla bych se zeptat, přítel již má týden bolest v oblasti třísel, Před třemi měsící byl u doktora na chirurgii, ale nic nezjistili. Bolest sama ustala. Nyní se znovu projevuje taháním levého varlete (jako by jej měl výš). Před tím si stěžoval na bolest v zádech. Tříselnou kýlu měl operovanou cca před 10lety. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Zdeňko. Tady toho mnoho po internetu nevymyslíme. Doporučil bych ultrazvukové vyšetření třísla a případně i varlete. Měla by se vyloučit recidiva kýly a případně také nějaký problém v oblasti šourku. S největší pravděpodobností se jedná o něco banálního a může to souviset i s námahovou bolest třísel. Bude ale dobré to dovyšetřit. Hezký den.

MUDr. Tomáš Šebek
MUDr. Tomáš Šebek

Specializace: Chirurgie zaměřená na laparoskopické operace
Pracoviště: Chirurgické oddělení Nemocnice Na Františku

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
I při stresu můžete dobře spát
Články: I při stresu můžete dobře spát
Určitě se vám už stalo, že...
Jak dlouho trvá účinek lokálních steroidů v léčbě příznaků alergické rýmy?
Kapavka
Články: Kapavka
Kapavka, gonorea, je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Alergická rýma u dětí
Články: Alergická rýma u dětí
Alergie na pyly u dětí je...
Nehojící se rána? Zjistěte, co je příčinou právě u vás
Články: Nehojící se rána? Zjistěte, co je příčinou právě u vás
Zajímá vás, proč se vaše...
Bude nervový růstový faktor nadějí pro lidi s infarktem?
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: