Bolesti v bedrech

Dobrý den, prosím poraďte, zda je nutná operace. Anamnesticky vertebrogen. potize s projeci do DKK L/5SI bilat pravosz.prevahou CTprimar stenosa p.k.L4/5 protruse L/5SI. RHB magnetoterapie injekce movalis bolesti jsou stale.Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Zcela jistě máte zúžení páteřního kanálu a výhřez ploténky. tento stav se konzervativní léčbou neupraví. Pokud jsou bolesti i při dosavadní terapii velké, nebo pokud se dle CT nález zhoršuje, operace asi bude nevyhnutelná. Ale nevím, jak intenzivní jsou vaše subjektivní obtíže, nejlepší bude podrobně si o tom popovídat se svým ortopedem či neurologem.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: