Bolesti v oblasti stehů po dlouholeté operaci tříselné kýly

Již 2 měsíce trpím bolestmi v oblasti stehů po operaci tříselné kýly-pálivé,které přecházejí do oblasti zad.Jde o pooperační kýlu pod stehy,nebo to může být od páteře,popřípadě osteoartroza bederní páteře? Díky za Vaši odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den , an původce Vašich obtíží je obtížné usuzovat bez vyšetření, doporučovala bych Vám znovu navštívit chirurga k vyloučení relapsu kýly, dále se může jednat např. o uchycení některého z drobných nervů do rány či jak píšete, může být na vině i páteř.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: