Bolesti v podbřišku

Dobrý den,před 6lety před prvním porodem mi byli na 7měsíci diagnostikované genitální bradavice,Musela jsem rodit císařem kvůli možnému přenosu na dítě.Potom sami vymizeli.Dr.říkal že jsem zázrak,že sami nemizí.6let jsem u dr.nebylaTeď po 6letech už půl roku trpím bolestmi v podbříšku a něco mne tlačí i na levé straně.Menstruace se mi změnila.Jednou jí mám o 3-4dny dříve jednou normálně.Teď 3měsíce mne trápí výrok a hrozný zápach z pochvy.jde cítit i přes oblečení.Už nevím co s tím mám dělat,hrozně se stydím.Někde jsem četla že tyto bradavice jsou nebezpečné a pacientka se po nich musí hlídat každý půlrok že může mít rakovinu děložního čípku.je to pravda?na obyčejný zánět to nevypadá protože mne při výtoku nic nesvědí.Už jsem zoufalá,vynervovaná.K de se stydím

Odpověď odborníka:

Kondylomata s výtokem spojitost mít nebudou, ve vaší situaci je jediná rada co nejdříve navštívit gynekologa,stydět se je naprosto nesmyslné.Vyšetří vás a podle nálezu nasadí léčbu a zbavíte se tak trápení. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: