Bolesti v podbřišku

Dobrý den, po 4 letech docházení na urologii s bolestmi podbřišku, léčení čípky na bolest, mi byl proveden stěr z močového ústrojí a byla mi zjištěna infekce - streptokok STAPHYLOCOCCUS WARNERI, STREPTOCOCCUS AGALACTTIAE, STREPTOCOCCUS VIRIDANS, byla mi opakovaně (3krát) připravena autovakcína ale stále převažují bolesti v podbřišku které při námaze jsou druhý den nesnesitelné a velice mi komplikují život. Lékař mi radí vytrvat a autovakcínu opakovaně používat nadále. Prosím o radu, doporučení, zda je možno podstoupit i další, jiné léčebné metody případně jiné upřesňující vyšetření. Děkuji Mička

Odpověď odborníka:

Bohužel aplikace autovakcíny je jednou z posledních možností léčby. Kromě toho lze užívat hromadně vyráběný Uro-Vaxom. Oba preparáty je vhodné kombinovat s jednou tabletou antibiotika denně dlouhodobě.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: