Bolesti v podbříšku+pálení genitálií

Dobrý den - už skoro rok se potýkám s bolestmi v podbřísku a pálením genitálií. Mám kompl. urologické vyšetření - 5krát + kompletní rozbor krve, sono ledvin, moč.měch vyšetř. prostaty - vše v pořádku. Dvakrát navšteva internisty. Za ten rok jsem dostal několik antibiotik, taky Algifen?! ten je snad na žlučník, Zyrtec - nic nepomohlo. Bolest není stálá - spíš koluje - břicho bud "bolí" ale jako tak kdybych měl větry, pak zase pálí, a když ani jedno tak mě pálí penis a varlata - nebo mi taky celej den nic neni. Mám novou práci cca 1,5roku - od toho data začaly problémy. Moje podezření je klimatizace, která je v urovni břicha, jestli nejsem nastydlej. Problémy s vylučováním nemám. Chodím pravidelně na prohlídky do Prahy na pracovní lékařství, protože pracuji s ionizujícím zářením - takže absolovuji vyšetř. moče, krev, EKG, oči, atd. Tam je vše v pořádku. Víte, já už bych potřeboval aby ten problém už konečně někdo pojmenoval, dal mi radu co mám a nemám, dal mi případně nějaký prášky a měl bych už konečně klid. Ono už to trvá docela dlouho a už je to "Votravný". Pořád mi berou krev a moč, tam není nic už rok a nikdy tam nic nebylo, řeknou vy jste v pořádku, dostanu mast na opruzeniny, když mě pálí to břicho, a je to pořád stejný............. Děkuji za odpověd M.H.

Odpověď odborníka:

Krásný večer..Nesmírně si vážím Vaší důvěry, zvláště po spoustě zklamání, které jste s námi lékaři již zažil. Jenže-musela bych se chovat nezodpovědně a namyšleně, kdybych si hrála na to, že tam, kde tolik kolegů přede mnou nenašlo odpověď přes možnost Vás vyšetřit, prostudovat řadu testů, já budu schopna "geniálně" vše vyřešit .Nikdo nový, i když si přečte Vaše velmi kvalitní vylíčení celého příběhu, nemůže být lepším průvodcem, než Vaši lékaři. Víte, v medicině je to složité, často nejde zařadit lidské trápení do nějaké škatule, která má své jméno, svá "pravidla hry". Každý člověk je originál ve svém tělesném i psychickém způsobu odpovědi na nemoc..Chronická, provleklá obtíž je o to složitější, že samo tělo vyvíjí jisté adaptační mechanismy, a léčící jim ne vždy dobře porozumí.. Doporučila bych schůzku s praktickým lékařem, který má k dispozici Vaše nálezy, vytvoření společného plánu, jak dál..Moc držím palce..

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Podobné problémy | Od: Pavel | 9.10.2015 17:55
Marku, mám velmi podobné problémy, v podstatě
shodné, plus občas pálení v oblasti třísel. Přišlo se
na příčinu?
reagovat
re:Podobné problémy | Od: Saimon | 14.12.2016 08:05
Já měl úplně obdobné potíže a šlo o chronický zánět prostat. Dostala mě z toho dieta, maximální omezení cukru, kávy, alkoholu a pití koloidních minerálů. Držím palce!
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Vaječníky
Články: Vaječníky
Vaječníky jsou důležité...
Sestavte si správný jídelníček – napoví vám potravinová pyramida
Játra v ohrožení: jak poznat problém
Články: Játra v ohrožení: jak poznat problém
Játra jsou životně důležitý...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Pozor na zvětšené lymfatické uzliny – mohou značit zánět i rakovinu
Sex v těhotenství – co když žena nechce?
Články: Sex v těhotenství – co když žena nechce?
Obecně lze říci, že sexu v...
Desatero pro unavené oči
Články: Desatero pro unavené oči
Dnešní doba, kdy občas jen...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: