Bolesti v semenníku, podbrušku, slabinách a v krížovej oblasti

Dobrý deň, veĺmi by som Vás prosila o Váš odborný názor na moj problém....jedná sa o mojho priateľa /33 rokov/, pred 5-timi rokmi bol operovaný na varikokelu na ľavom semenníku, pred operáciou pociťoval síce bolesti, ale po operácii ich pociťuje ešte intenzívnejšie...ľavý semenník ma dvakrát vačší ako pravý, zrejme hydrokela, ale najhoršie je, že bolesť a kŕče sa presúvajú do podbruška, slabín a krížovej oblasti....navštívil aj urológa a to opakovane, stále mu nasadili ATB a bolesť na týždeň ustúpila, no po týždni sa to opať vráti a sposobuje to diskomfort nielen fyzický, ale už aj psychický.... po ejakulácii sa na dva dni partnerovi uľaví, ale za tri dni sú bolesti ešte vačšie....nemože predsa stále brať ATB a navštevovať urológa každý týždeň tiež nie, pretože všetky výsledky má vraj negatívne.... urológ tvrdí, že to može byť aj psychický problém, ale tie bolesti sú skutočné.... neviem čo by sa s tým ešte dalo robiť... koho navštíviť a na čo sa zamerať... budem Vám veľmi povďačná za každú radu.... pretože už neviem na koho sa obrátiť, ďakujem s pozdravom, Ľubica

Odpověď odborníka:

Pokud je opravdu všemi možnostmi vyloučena příčina potíží, tak existují chronické bolesti, které prostě nemají diagnostikovatelnou příčinu. Možností je léčba samotné bolesti, často i ve spolupráci s ambulancí chronické bolesti. Poslední možnost je odstranění varlete.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: