Bolesti vaječníků

Dobrý den před 6ti týdny jsem vysadila hormonální antikoncepci yoseffine, s menstruací mám více jak týden spoždění, bolí mě hrozně vaječníky mám furt pocit na zvracení nafouklé břicho. Před 2 týdny jsem měla neschráněný pohlavní styk, ale partner se do mě neudělal. Je nějaká pravděpodobnost, že můžu být těhotná ? Test mi vyšel negativní, nebo je to pouze tím, že jsem vysadila antikoncepci ? Děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

dobrý den, může to být vysazením antikoncepce, pokud nejsou velké bolesti břicha, lze vydržet bez menstruace do dalšího měsíce. Pokud jsou bolesti břicha, bude vhodné navštívit gynekologa a podat vyvolávací injekci.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: