Bolesti zad

Chtěla bych se zeptat, zda má vliv na MR mozku, když jsem předtím brala trvale gabapentin na bolest trojklanného nervu. Přestože je nález negativní, mám už tři roky trvalé bolesti v oblasti ucha a páteře (krční, jeden obratel hrudní a bederní). Je to stav po pádu z kola, kdy byl porušen čelistní kloub a páteř. Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Jano! Podle popisu soudím, že na Váš nález nemá užívání gabapentinu vliv. Trauma je spíše v míše. Mimo péče neurologa vyhledejte služby dobrého fyzioterapeuta, rehabilitačního lékaře či chiropraktika.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: