Bolesti zad

Již 8 měsíců mám bolesti zad a 6 měsíců jsem v PN a chodím o fran.holích.Bolesti v oblasti bederní páteře, posl.dobou dosti časté a velmi bolestivé křeče v nohách, otok nohou a rukou, motání hlavy,bolest hlavy.Bez holí ujdu sotva pár metrů. V příloze zasálám výpis z lékařské dokumentace. Ráda bych slyšela názor i někoho jiného.U MUDr mi bylo řečeno,že mohu chodit o jedné holi nebo bez nich,absolutně to nejde - silné bolesti a pocit,že levá noha se změnila na neovladatelnou těžkou věc.Zúžené nervové kanály se dají operovat,já to mám prý na 5ti místech a to prý operovat nelze !? A co roztroušená skleróza !? Léky : Neurontin 600mg 1-1-1 a Baclofen 10mg 2-2-2 nebo 2-1-2.

Odpověď odborníka:

Bylo by dobré vyšetření neurologické, které jsem v dokumentaci nenašla, event EMG dolních končetin, obraťte se na neurologa, dále Baclofen byste měla brát max. 5 dní

MUDr. Alena Malíková
MUDr. Alena Malíková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ambulance praktického lékaře, A- Medicos, s.r.o., Zlín

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x