Bolesti zad

DOBRY DEN ,JE MI 64, LET A UZ 8-9MESICU MAM VYHREZ PLOTENKY VELMI TRPIM , PAN DOKTOR ME UZ 3*POSLAT NA OPICHY POD CT ,JEDNOU JSEM TO VYDRZEL DVAKRATE JSEM DOSTAL KRECE ,TAKZE JSEM JEL DO NEMOCNICE ZBYTECNE. PAN DOKTOR ME VZDY PO DVOUCH MESICICH POZVE NA KONTROLU,PRY BYCH MOHL PRI OPERACI OCHRNOU. CHTEL BYCH SE ZEPTAT, MA NAS DOKTOR PRAVDU?????????????????????????? KE VSEMU SE LECIM S ARTRITIDOU,(Simponi) DEKUJI ZA ODPOVED JOSEF

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vždy je lepší neoperovat, než hned operovat. Základem je vyzkoušet nějakou konzervativní léčbu.

MUDr. Ondřej Kalita, Ph.D.
MUDr. Ondřej Kalita, Ph.D.

Specializace: Neurochirurgie
Pracoviště: Neurochirurgická klinika FN a LF UP Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: