Bolesti zad

děkuji za odpoved.chtěla jsem se ještě zeptat sestra se asi 10 let léčí s plotýnkama tak jestli to nemohu mít stejné,má uplně stejné příznaky jako já.ty záda mě bolí nad kostrčí a vystřelují mi do podbříšku.jsem 4 roky po operaci kyčlí(dyslazie) stříšky tak jestli to nemohu mít od toho.děkuji

Odpověď odborníka:

Ano , je to možné, já jsem se vyjádřil českolatinsky, upřesňuji tedy. Je to většinou bolest v oblasti bedra, která je způsobena častými poruchami pateře v této oblasti a jednou z těchto poruch je i možný tlak meziobratlové ploténky. K poruchám se řadí i svalové křeče, kterými tak tělo reaguje na třeba zvýšené svalové přetížení. Na příklad zvednutí břemene v předklonu.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x