Bolesti zad

Dobrý den, asi před rokem mi začaly bolesti zad které vystřelovaly do pravé nohy. byla sem na RtG ( :Ls páteře-lehce oploštělá lordosa, minimální spondylosní a spondylartrosní zmněny. Lehce snížen prostor L5/S1. nález od neurologa: L páteř v ose,náznak svalů.hypertonie v pravo,Thomayer15cm.lasegue 75st vpravo, omezeně pružící pr SIS.L2-S2sym.není sensit.,ani motor zánikové symptomatiky na DKK Lumbální sy, susp dysfunkce pr SIS. Tak sem docházela na neurologii na procvičení...po nějaké době to částečně ustoupilo. Asi po roce.Teď ale znovu začínám mít potíže, bolesti v zádech/hlavně v noci) ale ještě se mi přidaly bolesti nohy (v nártu), hned ráno po probuzení, bolí to přichůzi. A nevím jestli to může mít souvislost. také mám ploché nohy. Prosím o radu kam se obrátit. Děkuji Romana

Odpověď odborníka:

Určitě na ortopdickou ambulanci, mírné degenerativní změny v oblasti bederní pateře opakované potíže budou vyvolávat, ale nález na noze může být místní a je nutno nohu vyšetřit jak klinicky tak i rentgenologicky. Podle nálezu potom potřebná léčba.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x