Bolesti žaludku

Dobrý den, otec si již půl roku stěžuje na bolesti žaludku (nejúpornější jsou ráno), užívá Hylac a Actimel, ale na vyšetření se bojí jít. Existuje jiné vyšetření žaludku než sondou, případně provádí se i v narkóze. Děkuji za odpověď, Jana W.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud bolesti trvají půl roku, bylo by dobré zjistit, v čem je problém. Otec se gastroskopie nemusí obávat, jde sice o mírně nepříjemnou záležitost, ale samotnému vyšetření předchází aplikace látek, které tlumí bolest i dávivý reflex a pomáhají uvolnit svalstvo jícnu. Jistě je lepší podstoupit zákrok, který netrvá déle než půl hodiny, než se přes půl roku zbytečně trápit. Bližší informace Vašemu otci podá gastroenterolog.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x