Bolesti zeber

Dobrý den, Uz jsem psali jednou ale ma dalsi vysetreni za sebou.Zacalo to v rijnu 2013 bylo to jak zaludecni chripka ,Bolesti kolem zaludku MuK obvodni lekar si to taky myslel dostala jsem prasky ale nezacalo se to zlepsovat bylo to jeste horzi.Bolelo to Vice na leve strane u zeber tahlo seto az na pravou stranu pres zaludek.Na leve strane kousek pod zebrem jsem mnela takovy tlak jak bch tam mnela kamen nebo pest.Jenom v noci jsem mnela klid zadne prasky na tu bolest nereagovali.udela jsem vse vysetreni CT bricha ok.mrt zlucniku ,slinivka jatry Ledvin vse ok.taky mrt tenkeho streva ok.sonada zaludku taky vse ok.i tluste streva.Navstivila jsem i ortopedie delali mi mrt bws i CT bws tam nasli einer diskreten rechtsonvexen skoliotischen fehaltung der im proximalen mittleren abschinitt der Bws.th mez 6as 9.jinak tam nebyl jinak nales.Jiz pred 4 mesicemi jsem delala stoswele Therapie 4 Trosku mi to pomohlo.pak jsem delala i massage nekdy mi bylo lepsi ale nekdy horsi. Ted jsem pre 2 mesicemi navstivila ortopedie kde delam neuraltherapie sprice procain a jeste neco od zanetu .ted jsme to zvysili 2 tydne.trochu se to zlepsuje ale Porat mne to taha na leve strane.Z prave strany ty bolesti se stratili jenom nekdy se dostavi spatky.Dnes jsem mnela kontrolu Uni Klinik frankfurt ortopedie kde mi rekli ze by bylo lepe kdybych ffcettendiagnostik (umrtveni nervu th 6-9)Nevim co mam delat muj ostopede mi radi ze to nemam delat a taky i zname Doktor.Ale neurgochirurgos mi rikal ze bych to mnela udelat. V posledni dobe se to o dost z lepsilo jsou i hodinu kdy nemam bolesti.Ale nekdy to boli dost.Jsou to tahava bolest nebo paliva nekdy se to tahne az na Levy hrudnik.Tim zadam o radu co bych mnela delat.taky se chci zepta jestli tady ty bolesti mohou vest od zad.a proc nejhorsi je vzdy rano kdyz vstanu.od pristiho tydne budu chodit do cviceni specialni na pater.jeste jednou Dekuji moc Gabriela.Je mi 44 let sportovni typ.160 cm 57 kg.

Odpověď odborníka:

Volba fyzioterapie jako dalšího kroku je určitě správná. Obstřik s blokádou mezižeberního nervu je až to poslední. Funguje, ale nejde vrátit. Kořenové bolesti při skolióze bývají. Když neuspěje fyzioterapeut, bude ale léčba bolesti tak jak byla navržena vhodná. Postup můžete konzultovat i s centrem léčby bolesti, které bývají při univerzitních nemocnicích. Jednoduchá rada možná není.

MUDr. David Bludovský
MUDr. David Bludovský

Specializace: Neurochirurgie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: