Bolestivá bulka

Dobrý den, již 4. den mám na levé straně těsně nad klíční kostí bolestivou bouli, zdá se mi, že se zvětšuje. Pokud chci naklonit hlavu doleva a tím natáhnu krk bolest je větší a nedovolí mi hlavu naklonit tak jako zdravá strana. na dotyk je taky bolestivá. Jiné příznaky jako únavu, nebo průjem, bolest hlavy atd. jsem nezaregistrovala. Prave jsem v rakousku a nevim kdy pojedu zpet do cr. mohu zkusit nejaky lek? v pripade, ze se to nezlepsi pujdu k lekari. Dekuji

Odpověď odborníka:

Milá Veroniko, bez přímého vyšetření se budeme pohybovat v oblasti teorie, to z lékařského hlediska není dobrá cesta. V nadklíčkové oblasti se může hmatat zvětšená lymfatická uzlina- pak by její reakce měla být vysvětlena..může zde samozřejmě být také ateromová cysta nebo nějaký jiný podkožní útvar..Vím, že jste stála o nějakou radu, která by Vám ušetřila cestu k lékaři, ale považovala bych "uklidnění" za nezodpovědnost.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x