Bolestivá uzlina na štítné žláze

Dobrý den, Moje tchýně (50) má už delší dobu na krku bolestivou uzlinu. Když byla u lékaře, tak jí udělal různé krevní testy i na štítnou žlázu a vše vyšlo v pořádku byla i na sonu a tam jí řekli že nejspíše to je beligní ale doporučili jí histologické vyšetření, tam nakonec nešla protože jí řekl doktor ať ještě počká. Teď už má týden teploty okolo 37,7 a bere antibiotika už 5 dní a teploty trvají, k tomu jí bolí hlava, klouby a cítí se celkově unavená, tak má strach co by to mohlo být. Její sestřenice měla nedávno štítnou žlázu operovanou také v souvislosti se zvětšenýma uzlinama na ní (měla tam mít nějaká ložiska). A rakovinu má také v přímé rodině. Pochopitelně má strach. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Milá Pavlo, současný stav bude spíše souviset s infektem. Každopádně, jestli chce mít jistotu a pokud jednou už někdo doporučil odběr uzliny, pak doporučuji uzlinu odebrat a nechat vyšetřit. Pak bude mít jasno a nebude žít ve zbytečné nejistotě. KK

MUDr. Karolina Kašparová
MUDr. Karolina Kašparová

Specializace: Onkologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x