Bolestivá uzlina v podpaží

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat zda je nebezpečná bolestivá bulka či uzlinka v podpaží. bolí na dotek a a vklidu ji cítím což je nepříjemé. Není velká cca 0,5 mm. Přemýšlím z jakého důvodu se objevila, zda to je antiperspirantem či tím, že beru antikoncepci Regulon cca 10 let s nějakou přestávkou. Mám pocit, že jsem již tyto uzlinky měla...ale bylo to dávno a teď mi to trochu nahnalo strach. Děkuji za odpověď Silvie

Odpověď odborníka:

Pokud je zvětšená uzlina bolestivá, většinou je to známka nějakého zánětu, který probíhá ve spádové oblasti této uzliny. Nádorově zvětšená uzlina nebolí, je nepohyblivá, nerovného povrchu, tvrdá. V případě pochybností samozřejmě navštivte lékaře.

 
Líbí se vám odpověď?
+17 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: