Bolestive bradavky

Dobry den, po posledni MS jsem vysadila svoji antikoncepci. Jiz nekolik dni mam citliva prsa a bolestive bradavky. Dalsi MS ocekavam za tyden. Behem mesice jsem vedla normalni sexualni zivot. Je mozne, ze bych mohla byt tehotna, i kdyz jsme davali s partnerem pozor nebo to muze byt ovlivneno HA? Dekuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, těhotná být můžete, spíše se probouzí Vaše tělo a začíná produkovat svoje hormony, kterých je více než bylo v antikoncepci. Takže se projeví i další účinky jako bolesti prsou, delší menstruace, někdy bolestivá. Těhotenství vyloučené není.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x