Bolestivé-mízní-uzliny

Vážená-paní-doktorko.Předem-se-omlouvám-za-pomlčky-místo-mezer.Dětičky-mi-zlikvidovaly-mezerník.Mám-takový-problém.Přes-týden-mě-pobolívá-v-levém-podpaží.Někdy-víc,někdy-míň.Ruka-mi-o-toho-chvílemi-ztrácí-citlivost.Krční-svaly-na-té-straně-pobolívají.A-před-dvěma-dny-se-stejným-způsobem-začalo-projevovat-pravé-tříslo.V-noci-to-nezlobí.Jen-přes-den.Uzliny-nemám-zvětšené,tedy-nezdají-se.Jen-takový-tlak-v-nich-protivný.A-připadám-si-jako-by-to-bylo-všechno-namožené.Ale-nepřichází-úleva.Nejsem-nijak-unavená,nehubnu,jídlo-chutná-stále-dobře.Zhruba-tři-měsíce-jsem-víc-zahleněná,v-závislosti-na-zátěži-víc-odkašlávám.Chystám-se-navštívit-obvodní-lékařku-a-škemrat-o-odběr-krve.Nerada-straším-sama-sebe-ale-člověku-to-nedá.Nechci-být-hypochondr-na-druhou-stranu-Co-myslíte,je-reálný-nějaký-průšvih-jako-lymfom?Děkuji-za-odpověď-přeji-krásný-den.

Odpověď odborníka:

Nejdříve by se mělo vyloučit infekční onemocnění. Určitě navštivte Vašeho praktického lékaře, doplnila bych odběry včetně výtěrů z krku, kultivace moče. Pokud Vás bolí i klouby, poruchy citlivosti - zvážila bych i vyšetření na boreliosu.

Další postup bych volila dle provedených vyšetření.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x