Bolestive uzliny v levem trisle,bolest kycle,panve a stehna

Dobry vecer,pred dvema mesici jsem mela bolesti bricha sla jsem k lekari a ten me poslal na gynekologii,tam mi zjistili zanet vajecniku,dostala jsem dvoje antibiotika. Za 14dni jsem sla na kontrolu,bolesti jsem mela stale a putovala do trisla kde jsem mela viditelne bolestive uzliny,gynekolog me prohlidl a rekl ze zanet tam uz nemam,pak si me doktori posilali mezi sebou a jen hadali. Uz me boli kycel,panev a bolest strili i do cele nohy. Asi tyden uz poboliva i druhe trislo a i tam se mi zvetsili uzliny,boles je ostra prirovnala bych to k milionu ziletek ktere jsou rozzhavene! Obcas me svedi kuze v okoli trisla pupku a kycle je to jak kdyz sem probehla skelnou vatou,svedi to vzdy jen cca hodinu a pak zas nastoupi neprijemna bolest. Mam to hodne citlive na dotek. Nevydrzim dlouho stat nemuzu dlouho chodit pac pak trpim celej den,kazdej den vzdy k veceru mam teplotu,hubnu ale porad nikdo nic se mnou nedela! Uz jsem zoufala pripadam si pak jak idiot co simuluje nebo otravuje! Ani zadny vysetreni mi neudelali,jen ultrazvuk rekli ze nic nevidej a poslali me domu s tim at 3x denne beru IBALGIN! Porad se to zhorsuje bolest postupuje do dalsich mist ale uz nevim co mam delat nebo co mi muze byt. Fotka je 14dni stara kdy to jeste slo vydrzet ale i tak uz to v tom trisle bylo videt. Taky mam Reklinghausena tak jestli to nemuze byt neco k tomu:( ? Je mi 22a nemuzu uz nic pac bolest mi to nedovoli

Odpověď odborníka:

Vážená slečno/paní Andreo. Velice se omlouvám, ale k řešení Vaší situace nelze bohužel takto na dálku přes internetovou poradnu nijak významně přispět, Váš popis potíží neumožňuje bližší zhodnocení příčiny potíží, možností je mnoho. Uvádíte něco o fotce - u dotazu ale žádná příloha není. Takže jen obecně - trpíte-li Recklinghausenovou nemocí, mohou s tím samozřejmě popsané potíže souviset. Doporučuji opětovnou konsultaci Vašeho ošetřujícího lékaře (praktického - ten by měl mít o Vašem celkovém zdravotním stavu nejpodrobnější informace a tudíž by měl mít nejlepší podklady pro zvolení rozumného postupu diagnostiky a léčby). Pokud jste s postupem dosavadní léčby a vyšetření nespokojená, je na místě to lékaři říci, měl by Vám vše nejasné vysvětlit.

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kožní onemocnění v těhotenství
Články: Kožní onemocnění v těhotenství
Těhotenstvím podmíněné...
Správný výběr kompresivních punčoch aneb Na velikosti záleží
Kvasinková infekce pochvy
Články: Kvasinková infekce pochvy
Kvasinková infekce pochvy...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Zubní kaz
Články: Zubní kaz
Zubní kaz, karies, je...
Skřípání zubů u dětí během spánku působí problémy ve škole
Nebojte se biologické léčby, lékař vám vše vysvětlí
Články: Nebojte se biologické léčby, lékař vám vše vysvětlí
Mnoho lidí se obává toho, o...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x