Bolestivost po sejmutí sádry

Dobrý den pane doktore, před 4 dny mi byla sejmuta sádra-zlomenina radia. Chtěla jsem se zeptat zdali je normální, že pokud trošku zmáčknu místo, kde byla zlomenina, tak cítím bolest??

Odpověď odborníka:

Záleží na místě znehybnění a stavu zlomeniny a kontrolním snímku, který ukazuje stupeň prostěvění lomné linie. Určitá pohmatová citlivost může trvat i půl roku od úrazu, měla by ustávat, ale předpoklad je, že předchozí skutečnosti by měly být v pořadku. Se svými pochybnostmí se určitě obraťte na lékaře na chirurgii nebo traumatologii, který ordinoval sejmutí sádry a provedl kontrolní snímek.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
I při stresu můžete dobře spát
Články: I při stresu můžete dobře spát
Určitě se vám už stalo, že...
Smrkáte i v létě? Stálá rýma může být projevem alergie
Senná rýma zabíjí sexuální život
Články: Senná rýma zabíjí sexuální život
Senná rýma není jen plný...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Cukrovka - Diabetes Mellitus
Články: Cukrovka - Diabetes Mellitus
Diabetes mellitus, cukrovka...
24 hodin s revmatoidní artritidou – 5 tipů na pomoc
Články: 24 hodin s revmatoidní artritidou – 5 tipů na pomoc
Pokud trpíte revmatoidní...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: