Bolestivý otok

Dobry den,nevim zda infekce je správný výraz,ale zkusim to.u zadku,že zadu na stehni se mi udělal bolestivý otok.kdyz jsem si chtěla sednout bolelo to.pak jsem si to zkusila mackat,a z řitního otvoru mi vytekl zapáchající hnis.ted mi uz nic netece,ale pořad to dost boli.byla jsem 3.3 na operaci na zmenšení žaludku,a po zasiti stehů mi to začalo hnisat.tak jestli by to mohlo být i od toho.doktoru se bojim,a má otázka zní,zda by to šlo vyléčit doma.třeba mazat nějakou mystickou.děkuji za odpoved.Simona

Odpověď odborníka:

Vážená Simono, podle toho, co popisujete, se bude jednat buď o periproktální absces či dokonce píštěl. S operací žaludku, pokud se nejednalo o alternativní metodu s přístupem přes řitní otvor, Vaše nynější potíže nesouvisí. Mastičky toto určitě nevyřeší, vydejte se již zítra na chirurgii. S pozdravem MUDr. Marta Ručková

MUDr. Marta Ručková
MUDr. Marta Ručková

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Nemocnice Milosrdných bratří Brno

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x