Bolset břicha

Dobrý den, ve středu to bude 3 týden po mojí laparoskpické operaci přišli mi na prasklou cystu a zároveň odstranili i slepé střevo. Chci se zeptat jestli je normální bolest břicha pod pupkem. A když jdu na wc a chci začít čůrat tak to někde v tom břichu dost bolí, ale to ne vždy a taky chodím častěji na záchod. Nemyslím si že jsem nachlazená protože to nepálí ale spíše bodá je to takové jiné než když jsem nachlazená. Prosím a zároveň děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pobolívání po op. je normální, pokud postupně odeznívá. Jinak by byla vhodná kontrola ultrazvukem, a krve - krevní obraz. Určitě Vám neublíží, když budete hodně pít. Zdravím,kroupa

MUDr. Ondřej Kroupa
MUDr. Ondřej Kroupa

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Chirurgická ambulance, Poliklinika Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: