Boreiloza ??

Po prodělané únorové chřipce, následných fascikulacích ve svalech po celém těle a následné celkové slabosti svalů jsem byl přeléčen 21 denní kůrou ceftriaxonem na neuroboreliozu ( hraniční nález v liquoru). Je běžné, že po ukončení léčby došlo ke zhoršení stavu - bolesti hlavy, závratě se zachováním předchozích obtíží? Děkuji

Odpověď odborníka:

Zdravím Jiří...těžko říci, možné to je...krom toho píšete o hraničním nálezu v likvoru...tedy asi diagnoza není zcela úplně jistá...každopádně doufám že máte provedené vyšetření MR mozku a míchy ?? pokud se váš stav nebude lepšit je nutné samozřejmě pátrat dále a vyloučit i jiná onemocnění...tedy se opět poraďte na neurologii a zvažte další vyšetření...bohužel krom likvoru nic jiného neuvádíte...pěkný den

MUDr. David Folprecht
MUDr. David Folprecht

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x