Borelie

dobrý den dnes jsem vam již psal jen jsem zapoměl dodat že jsem trpěl extremními navaly horka a chladu a to hlavně v leže které už skoro vymizeli,dale jsem trpěl silnými bolestmi hlavy ,opět typické příznaky děkuji přeji pěkný den

Odpověď odborníka:

Dobrý vecer, již po několikáté zde kladete stejný dotaz ohledně svých potíží. Já už jsem vám odpovídala 2x a mohu svůj názor pouze zopakovat. Vaše potíže neodpovídají jednomu onemocnění, jsou příliš různorodé. Pokud tedy byla vyloučena Boreliosa, pak bych za nejpravděpodobnější příčinu považovala psychiku. Kromě testu protilátek, lze Boreliosa vyloučit i pomoci PCR, což je test identifikace DNA teto bakterie. Pokud je tento test negativní, pak je akutní infekce Boreliosa zaručeně vyloučena. Pro psychické potíže svědci i efekt Seropramu. Pokud zabral málo je potřeba zvýšit jeho dávku nebo jej vyměnit za silnější antidepresivech. Pokud chcete svůj stav zkonzultovat s někým jiným, doporučuji nemocnici v Pardubich. A zvažte kromě užívání antidepresiv i psychoterapii. Přeji pěkný večer

MUDr. Lenka Terzipetková
MUDr. Lenka Terzipetková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Fakultní nemocnice Motol, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: