Borelie a bolest bederní časti zad ?

Dobrý den 1.5.2015 me kousnulo klíště. 10.5.2015 jsem si všimnul skvrny a tak dva dny potom jsem jel za dr. at mi napise antibiotika. Dal mi doxybene na mesíc a 25.5 me najednou zniceho nic chytli záda v bederni časti ze jsem ani chodit nemohl. Měsic jsem byl na neschopence zašel si na masaž (dornovu metodu) a o dost se to zlepsilo az jsem si myslel ze jsem zdravej. Vcera jsem šel do prace a na konci směny uz jsem cítil jak me tá záda boli. Boli me to v časti beder hlavne při pohybu lévé nohy, takže hlavne při chuzi. Myslíte si že tu bolest zad ma na svedomí borelie ? a je dostatečne brat mesic atb. ? Hlava me bolela jen 2x za tu dobu a to jsem daval za přičinu že jsem malo pil vodu. Jíné přiznaky nepocituji krom te bolesti zad. Co mi doporucujete v mém připadě dělat ? Záda me dřiv bolívala ale ne tak silně a ani tak dlouho... Test na boreliozu byl pozitivní. Děkuji předem.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nejspíše to bude shoda náhod, onemocnění bederní páteře může začít podobě bez souvislosti s borreliózou. Nejlépe bude Váš stav a nález konzultovat s neurologem.

MUDr. David Bludovský
MUDr. David Bludovský

Specializace: Neurochirurgie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: