Boreliosa

Byl jsem u lékaře se zarudnutými kousancem od komára údajně by to mohla i borelióza proto mi předepsal antibiotika DoxyHexal 200mg 1x denně (na 20dnů). Chci se zeptat je možné při takovém podezření provozovat pohlavní styk nebudu ohrožovat nějak partnerku? děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Partnerku ohrozit nemůžete. Boreliosa se přenáší nejčastěji klíšťaty, výjimečně i jiným hmyzem. S pozdravem Dr. Janoušková

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: