Boreliosa

Dobrý den, před měsíce jsem měl klíště a na místě kousnutí se mi udělal červeno-bílý flek, včera mi byla u lékaře diagnostikována Lymeská boreiosa, dostal jsem antibiotika Doxybene, paní doktorka mi neodebrala krev a bylo mi řečeno, jestli mi zmizí flek, tak je vše v pořádku a není potřeba dalších antibiotik, chci se zept, zda opravdu zmizení fleku značí, že jsem zdraví a zda opravdu není potřeba krevních testů. Děkuji

Odpověď odborníka:

Vaše paní doktorka postupovala naprosto přesně dle zásad,které jako praktičtí lékaři společně využíváme v rámci tzv. doporučených postupů,nikdo z nás nejedná "na vlastní pěst"

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: