Boreliosa

Dobrý den rád bych se zeptal když jsem byl na odběru mozkomíšního moku pro bodezření z klíšťové boreliozy zda by při rozboru zjistili případné nádorové či jiné onemocnění nebo jestli se zabývají pouze rozborem na zmíněnou borelii.Ptám se protože mě často bolí hlava a v průběhu dne se občas zamotám jako bych byl tak trochu mimo.Už to trvá pět měsíců tak mě napadají všelijaké věci a občas mě to omezuje v některých aktivitách.Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vyšetření mozkomíšního muku je komplexní, tedy nezaměřuje si pouze na zjiš´tování protilátek. pokud by tedy u Vás byl problém charakteru malignity či zánětu, pravděpodobně by ho toto vyšetření odhalilo.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: