Borelioza

Pred 3-mi rokmi som prerobila boreliozu bez preliečenia.Teraz sa mi vrátila.Po preliečení vymizne,alebo mi zostanú chronické následky?Mám strach...

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Kvetinko! Borelioza je onemocnění, které nejčastěji probíhá nepozorovaně a jeví velký sklon k samovolnému ústupu. Neznamená to však, že by nemohlo působit obtíže. Pokud je boreliza již chronická, s chronickými změnami, je pravděpodobné, že tyto změny zůstanou i po jejím přeléčení. doporučuji co nejrychleji nastoupit léčbu.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: